De chakra set bestaat uit zeven Equilibrium flessen. Het gaat om de flessen met de nummers 1, 2, 3, 4, 5, 20 en 26. Deze kleurcombinaties zijn helemaal afgestemd op de betreffende chakra. Het aanbrengen van de oliën op de chakra gebieden helpen de chakra's weer in balans te brengen. Dit kun je zelf doen of je kunt een Aura-Soma chakra massage ondergaan bij een opgeleide therapeut. Twintig minuten voor de set zitten werkt al helend, de kleurfrequentie wordt dan via het oog opgenomen. Een plexiglas standje om de flessen op te zetten is verkrijgbaar. Dit bij elkaar noemen wij het colour curium.


Een overzicht van de flessen in deze set:
Eerste chakra: Fles B005 Zonsondergang, geel/rood
Een fles die helpt om de wijsheid in onszelf te voelen. Deze kleurencombinatie helpt met 'aarden'. Als je de wijsheid en deze krachtige energie (van rood) bewust gebruikt volgt vreugde (de kleur oranje die bij het schudden tevoorschijn komt) vanzelf.


Tweede chakra: Fles B026 Humpty Dumpty, oranje/oranje
Helpt bij trauma en shock. Werkt heel helend op energetisch niveau. Goed na operaties en tijdens verwerkingsprocessen en heftige emoties. Brengt vreugde.


Derde chakra: Fles B004 Zonlicht, geel/goud
Helpt het overkomen van angst (bijvoorbeeld examenvrees). Geeft emotionele steun bij onzekerheid of depressie. De (wils)kracht in onszelf beter voelen. Deze fles geeft vreugde en een rijk gevoel. Het laat de zon weer schijnen in onszelf.


Vierde Chakra: Fles B003 De hartfles, blauw/groen
Helpt om balans te vinden in het hart. Geeft ruimte om te ademen (letterlijk en figuurlijk). Helpt communiceren vanuit het hart.


Vijfde chakra: Fles B002 Vredefles, blauw/blauw
Rust en vrede. Goed voor de communicatie maar helpt ons ook juist de rust in onszelf te vinden. Geeft ons een natuurlijke autoriteit.


Zesde chakra: Fles B001 De Fysieke eerste hulp, blauw/donker magenta
Geeft meer inzicht in jezelf en versterkt je intuïtie. Op fysiek niveau is deze fles de eerste hulp bij ongelukjes. Ondersteunt bij koorts, wondgenezing en andere disbalans.


Zevende chakra: Fles B020 Sterrenkind, blauw/roze
Onvoorwaardelijke liefde kunnen voelen, ervaren en communiceren. Brengt rust en vrede naar het bewustzijn. Helpt bij het verwerken van moeilijkheden uit de jeugd. Geeft rust aan het innerlijke kind. Zelfacceptatie.


De flesjes zijn via hier te koop vanaf €33,80 en de hele set vanaf €236,60
BOEKEN OVER AURA SOMA


Facebook
Instagram
PINTEREST