BOEK

Boek Leef met kleur!

Leef met Kleur!

Kleuren zijn heel belangrijk in ons dagelijkse leven. Een kleurrijk leven, een kleurrijke ervaring, een kleurrijke carrière, kleurrijk voedsel, alles wat met kleuren beschreven wordt krijgt daar als het ware een bepaalde lading door. Maar in hoeverre hebben kleuren invloed op je leven? En hoe kun je met kleuren je gezondheid beïnvloeden? 

Dit boek helpt je om de natuurlijke kracht van kleuren te ontdekken en ze toe te passen in je leven. 

Met behulp van kleuren kun je je leven een andere draai geven. Zo kom je onder andere te weten hoe je meer energie krijgt als je de juiste kleuren draagt, de juiste kleuren in jouw voeding opneemt en hoe kleurenheling door bijvoorbeeld kleurenmeditatie of kleurentherapie jouw lichaam en geest in balans brengt. 

Maak jij al bewust gebruik van de invloed van verschillende kleuren en wil je er verder mee aan de slag? Of wil je weten hoe je dat kunt doen? 

In het boek staan prachtige kleuren meditaties en oefeningen die je thuis gemakkelijk kunt uitvoeren en jouw bewustzijn kunnen vergroten en kunnen helpen om meer balans te krijgen in je lichaam en geest. 


Een lezer schrijft: 

"Een interessant boek voor zelfontwikkeling en bewustzijn. Dit boek heeft mij meer inzicht gegeven over de invloed van kleur op mijn lichaam en geest en wat ik er zelf aan kan doen om dit toe te passen in mijn dagelijkse leven!"Inhoudsopgave

Inleiding

1   Wat zijn kleuren?

2   Waarom zijn kleuren belangrijk?

3   Kleuren zien

4   Kleuren via de huid

5   Kleur in voeding

6   Kleuren rondom je lichaam (Aura)

7   Kleuren in je lichaam (Chakra's)

8   Kleuren tekenen en schilderen

9   Kleuren therapie

10 Kleuren en edelstenen

11 Kleuren en meditatie

Nawoord


Inclusief meditaties en oefeningen en toegang tot de speciale memberpagina's op happyleven.nl met extra informatie, gratis downloads en kortingen op onze eigen producten.


Nederlandstalig | 153 pagina’s | Paperback | december 2018 | ©TAONKlik op de pagina voorbeelden om te vergroten


BESTEL HET BOEK NU! Krijg als extra toegang tot de speciale Bookmember pagina's op deze site, je krijgt dan toegang tot extra informatie over de onderwerpen uit het boek en geweldige gratis extra's en kortingen op onze eigen producten op deze site!


Boek
Leef met Kleur!

17,97 

(excl. verzendkosten, NL)


Wil je het boek liever in PDF formaat? Dat kan ook!

Boek
Leef met Kleur!

 PDF- bestand 

(Na betaling sturen wij z.s.m. het PDF - bestand via email toe)

9,97

Boek
Leef met Kleur!

 PDF- bestand
€9,97 


(Na betaling sturen wij z.s.m. 

het PDF-bestand via email toe)


Bekijk ook deze Happy Berichten!

3 ademhalingsoefeningen om je lichaam in slaap te krijgen. Heb je en overvol brein? Blijf je piekeren over ideeën of dingen die je nog moet doen en die je niet mag vergeten? Breng dan je lichaam en geest tot rust ...

KleurenKleuren hebben een bepaalde energie en kunnen invloed hebben op hoe jij je voelt. Ze kunnen je zelfvertrouwen vergroten, rusteloze energie kalmeren, kracht versterken en nog veel meer. Lees mee en ontdek welke kleur de krachtigste eigenschappen in jouw sterrenbeeld ...

Alle levende wezens zijn omgeven door een Aura, een ovaalvormige, gekleurde band van geluid, licht en vibratie. De menselijke Aura wordt ook wel eens een psychisch energieveld genoemd. Elk van de aurakleuren vertegenwoordigt de stemming of fysieke gezondheid van een ...

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]