Kleur je dag

De grote kracht van kleuren wordt nog steeds erg onderschat. Ik adviseer daarom mensen om bijvoorbeeld de kleur van zijn of haar kleding te veranderen om de genezing van een voortdurende depressie of andere geestelijke klachten te bevorderen. Iedere kleur staat namelijk voor een bepaalde gemoedstoestand die je met kleuren kunt veranderen.

Laten we wel afstappen van het beeld dat bijvoorbeeld gele of roze kleuren vrolijker maken en dat zwarte en donkere kleuren somber maken. Ieder mens heeft zo zijn eigen kleurschakering nodig die helemaal bij hem of haar past. Daarnaast hebben kleuren hun eigen werking, wat ook te maken heeft met welke andere kleuren ze gecombineerd worden.

Hoewel we duizenden kleuren kunnen maken, gaan we in de eerste plaats uit van de zeven basiskleuren: rood, blauw, groen, oranje, geel, violet en indigo. Daarbij maken we een onderscheid tussen de warme kleuren geel, rood en oranje en de koele kleuren groen, blauw, paars en violet.

Kleuren zijn heel belangrijk in je leven. Denk maar eens aan: een kleurrijk leven, een kleurrijke ervaring, een kleurrijke carrière, kleurrijk voedsel, alles wat met kleuren beschreven wordt krijgt daar als het ware een bepaalde lading door.

Maar op welke manier hebben kleuren invloed op je leven en hoe kun je met kleur je gezondheid beïnvloeden en helen?

Het antwoord daarop staat beschreven op deze website en in mijn boek "Leef met kleur!".


Nieuwsgierig geworden? 


Via een Speciale Code in mijn boek, krijg je toegang tot de Bookmember pagina's op deze site. Daar ga ik verder in op de onderwerpen die in mijn boek beschreven staan. Daarnaast zijn er mooie producten te downloaden, waaronder prachtige kleuren-mediatiekaarten! 

Bestel dus snel het boek LEEF MET KLEUR! en krijg toegang tot de Speciale Bookmember Pagina's en geniet van de vele extra's!Meer Artikelen

Vreugde is een emotie en emoties zijn woordeloos. Emoties zijn pure fysieke sensaties in ons lichaam. We drukken de emotie van vreugde op vele fysieke

We hebben allemaal wel eens te maken met een soort van stress. Vaak zijn we zo druk met alle balletjes in de lucht houden, dat

De kracht en energie van kleur is sinds de allereerste beschaving een natuurlijk iets. Elke cultuur, ongeacht de locatie in ruimte of tijd, heeft deHet Boek

Dit informatieve en praktische boek helpt je om de natuurlijke kracht van kleuren te ontdekken en ze toe te passen in je leven. 

Meer info


Aura & Chakra's

Speciaal, als aanvulling op het boek, ontworpen Aura en Chakra Posters, o.a. uitleg over de lagen van de Aura en Chakra's.

Meer info


Meditatie & Kleur

Speciaal, als aanvulling op het boek, ontworpen Chakrameditatie kaarten, behorende bij de 7 Basischakra's, incl. Affirmaties. 

Meer info


Kleur-rijke producten

Prachtige producten zoals boeken over kleur, meditatie en yoga, Aura soma, klankschalen, mandala en nog veel meer.

 Meer info