Alle Artikelen,  Astrologie

Dit maakt jou gelukkig – volgens je sterrenbeeldWat jou gelukkig maakt, voelt voor een ander misschien heel anders. Geluk ziet er dus voor iedereen anders uit. Ook is geluk voor elk sterrenbeeld anders.

De persoonlijkheidskenmerken van je Zonneteken betekenen dat je gedijt onder unieke omstandigheden. Bepaalde tekens zijn bijvoorbeeld het gelukkigst als ze omringd worden door dierbaren, terwijl andere tekens zich het beste voelen wanneer ze alleen zijn. 

Geluk is verbonden met een lang en gezond leven, dus dan is het extra belangrijk om te doen waar je gelukkig door wordt!

Astrologie cirkel


Wat maakt jou gelukkig, sterrenbeeld?

Hieronder lees je wat elk sterrenbeeld gelukkig maakt, en zie je eenvoudige manieren om je humeur te verbeteren. Geen betere tijd dan nu om deze tips in zelfzorg in je dagelijkse leven op te nemen.

Wat maakt sterrenbeeld Ram gelukkig


RAM

Ram is een vuurteken, en vuurtekens hebben actie en lichaamsbeweging nodig, of ze gaan vastzitten met opgekropte energie. Ram staat ook graag op nummer één. Het onder de knie krijgen van een vaardigheid geeft ze een diep gevoel van voldoening.

Tip: Zoek een oefening die je leuk vindt en beheers het. Als je een hardloper bent, train dan voor een halve marathon. Als je van fietsen houdt, plan dan een fietsavontuur. Als je van yoga houdt, word dan bijvoorbeeld instructeur!

Wat maakt sterrenbeeld Stier gelukkig


STIER

Als Stier heb je een uitstekend gevoel voor kleur en stijl, je gaat hierbij op je gevoel af. Rommel en wanorde kunnen je lichamelijk welzijn aantasten. Het hebben van een thuisomgeving met een element van natuur, schoonheid en kunst geeft je een gevoel van veiligheid en welzijn.

Tip: De liefde voor dingen kan je vatbaarder maken voor impulsief winkelen wat kan leiden tot een huis vol spullen. Zet je praktische aard in en maak van je huis een waar toevluchtsoord.

Wat maakt sterrenbeeld Tweelingen gelukkig


TWEELINGEN

Je geest is altijd actief, maar soms helpt het om iemand te hebben om ideeën mee uit te wisselen of dingen mee te bespreken die spelen. Voor jou zijn gesprekken de sleutel tot geluk en een lang en happy leven. Het hebben van een verscheidenheid aan vrienden, met verschillende interesses, helpt je nieuwsgierigheid te wekken. Je hebt niet veel kennissen nodig als je een echte introvert persoon bent, maar een handjevol goede, echte vrienden.

Tip: Omring jezelf met vrienden die je inspireren, aan het denken zetten en bereid zijn om over alles te praten.

Wat maakt sterrenbeeld Kreeft gelukkig


KREEFT

Door je darmflora gelukkig te houden, zul je een lang gelukkig blijven. Je buik is astrologisch gezien je zwakke plek. Het is de thuisbasis van je intuïtie, die meestal perfect is. Als je spijsvertering niet goed werkt, kan je lichaam problemen krijgen. Er is een verband tussen je geest, lichaam en ziel, en voor jou begint en eindigt die verbinding in de onderbuik.

Tip: Kreeft is een grote liefhebber van eten, maar niet alles werkt goed voor jou. Het is vooral belangrijk voor jou om gezond te eten voor je darmgezondheid.

Wat maakt sterrenbeeld Leeuw gelukkig


LEEUW

Vind een creatieve uitlaatklep. En zelfs als je jezelf niet artistiek vindt, is het hebben van een hobby waarmee je jezelf kunt uiten een sleutel tot het verbeteren van je geluk. 

Tip: Zoek iets dat je helpt je licht in de wereld te laten schijnen. Voor jou zijn regelmatige doses vitamine D ook nuttig, dus 15 minuten in de zon zal wonderen doen voor je geest.MAAGD

Ontspanning is heel belangrijk voor een Maagd, want zelfs als je ontspannen activiteiten doet, loopt je denken vaak door onder de oppervlakte. Het is belangrijk voor je om manieren te vinden om je gedachten tot bedaren te brengen en jezelf in het nu te brengen.

Tip: Aarding, tuinieren, koken of bakken en kunst maken zijn enkele manieren om je zenuwstelsel te helpen ontspannen. Veel plezier! 


Wat maakt sterrenbeeld Weegschaal gelukkig


WEEGSCHAAL

Geleid door Venus, kan het voor Weegschaal gemakkelijk zijn om in moeilijke tijden naar gesprekken, zoetigheid of ontspanning te zoeken. Beweging stimuleert echter de endorfine en helpt je om op een dieper niveau in ontspanning te zinken nadat je wat energie hebt verbruikt.

Tip: Voor Weegschalen is het goed om aan yoga te doen of te gaan wandelen. Dit soort activiteiten houdt je gelukkig en helpt je ook om op een gezonde manier stress te ontladen.

Wat maakt sterrenbeeld Schorpioen gelukkig


SCHORPIOEN

Seks wekt levensenergie op en helpt je om je meer verbonden te voelen met je spirituele zelf. Het bouwt ook intimiteit op in goede, gezonde relaties. 

Tip: Als je geen sekspartner bij de hand hebt kun je Kundalini-yoga, Chanten of Kum-nye Tantra proberen om dezelfde resultaten te bereiken.


Wat maakt sterrenbeeld Boogschutter gelukkig


BOOGSCHUTTER

De filosoof en de zwerver van de dierenriem, Boogschutter wil altijd ontdekken. Aangezien reizen een beetje lastiger is tijdens pandemische omstandigheden, waarom zou je dan niet gewoon de natuur in gaan om je reislust op te wekken?

Tip: Tijd doorbrengen in de natuur is een onmiddellijke opkikker voor je stemming, en als je van buitensporten houdt, kunnen dit je ticket naar geluk en een lang leven zijn. Voor de Boogschutter kan een goede wandeling een spirituele ervaring kan zijn.


Wat maakt sterrenbeeld Steenbok gelukkig


STEENBOK

Tuinieren kan een stemmingsbooster voor de Steenbok zijn, als aardeteken, vooral als je groenten, kruiden of andere culinaire planten kweekt. Als je geen ruimte hebt voor een tuin, kan het maken van praktische ambachten, zoals pottenbakken of het breien van sjaals, ook aardend en therapeutisch zijn. Voor jou is het goed om deel te nemen aan gezonde activiteiten met een doel en een eind.

Tip: Steenbokken kunnen harde werkers zijn, maar het zou verstandig zijn om die ijverige focus eens te richten op een buitenactiviteit.


Wat maakt sterrenbeeld Waterman gelukkig


WATERMAN

Watermannen hebben een groot hart en hebben een streven om de wereld te verbeteren. Prosociale activiteiten met een altruïstische focus zullen je vreugde schenken. Je voelt je niet alleen verbonden met het grotere geheel, je kunt ook vriendschappen sluiten voor het leven.

Tip: Een vrijwilligerspositie bij je favoriete non-profitorganisatie geeft je een doel. Een vriend helpen ook.


Wat maakt sterrenbeeld Vissen gelukkig


VISSEN

Kunst maken, dansen, zingen, optreden of schrijven kunnen goede manieren zijn om je energie te aarden in moeilijke tijden. Als je op een creatief gebied werkt, kan het proberen van een ander medium gewoon voor de lol een goede manier zijn om je humeur een boost te geven.

Tip: Samen met iemand schilderen of een wijntje doen kan je extra happy maken!

Happy leven!
Chakra balans - Online cursus Chakra healing, meditatie, edelstenen, EFT, eterische oliën, aura, yoga, kleur

Online cursus

Chakra Healing!

Ontdek hoe je zelf je leven kunt transformeren door Chakra Healing toe te passen in je dagelijkse leven en Chakra healing te geven bij anderen. 

  • Herken en breng balans in geblokkeerde chakra's
  • Voel meer balans, afstemming en spirituele verbinding
  • Activeer je spirituele en energetische genezingsvermogen
  • Leer de chakra's in evenwicht te brengen d.m.v. Chakra Healing, oefeningen, meditaties en verschillende andere methoden

Kom tot bloei met Chakra Healing!

Meer Artikelen

3 ademhalingsoefeningen om snel in slaap te vallenHeb je en overvol brein? Blijf je piekeren over ideeën of dingen die je nog moet doen en die je niet mag vergeten? Breng dan je lichaam en geest tot rust met deze drie oefeningen om

In het vorige artikel 'Hoe gebruik je Chakra stenen?' hebben we uitgelegd hoe je Chakra stenen gebruikt voor het balanceren van je Chakra’s en zo weer balans te krijgen in de energie die essentieel is voor je algehele emotionele en fysieke welzijn. Deze

​Het zien van kleuren heeft een belangrijke functie in je leven. Om kleuren te zien komt er licht via de pupil in het oog binnen. De lens die direct achter het regenboogvlies ligt, zorgt dat inkomend licht geconcentreerd wordt op de gele vlek