Alle Artikelen,  Balans in de Overgang,  Hormonen,  Test

In de Overgang? Doe de test!


Doe de overgang test

Deze overgangstest is dé ideale manier om te ontdekken of je je in de overgang bevindt. De overgang, ook bekend als de menopauze, is een natuurlijke fase in het leven van een vrouw waarin haar menstruatiecyclus geleidelijk stopt en haar vruchtbaarheid afneemt. Het kan een periode van fysieke en emotionele veranderingen met zich meebrengen, en het is belangrijk om te weten of je deze fase doormaakt.

Het is wel belangrijk om te weten dat deze test geen medische diagnose vervangt. Als je vermoedt dat je in de overgang bent, is het altijd verstandig om contact op te nemen met een medisch professional voor een definitieve bevestiging.

Of je nu nieuwsgierig bent naar de mogelijkheid dat je in de overgang bent of gewoon meer inzicht wilt krijgen in deze fase van het leven, deze test is een handige tool om je op weg te helpen. Beantwoord de vragen eerlijk en zorgvuldig, en aan het einde ontvang je informatie die je kan helpen bij het begrijpen en omgaan met de overgang.

Ontdek of je in de overgang zit en krijg direct meer duidelijkheid en inzicht!

Download en print de gratis test hier!


Ben ik al in de overgang? Overgang test  - Happy leven
Online cursus Balans in de overgang - opvliegers, nachtzweten, migraine, angst, stemmingswisselingen

Online Cursus 

Balans in de Overgang

Meer weten over de overgang en ontdekken hoe je o.a. van je klachten zoals vermoeidheid, opvliegers, een laag libido, vergeetachtigheid en depressiviteit afkomt?

  • Krijg grip op je hormoonhuishouding en leer over de menopauze met de 3 overgangsfasen, de verschillende typische lichamelijke overgangsklachten en de geestelijke overgangsklachten. 
  • Ontdek hoe je op een eenvoudig manier je leefstijl kunt aanpassen voor een evenwichtige en prettige overgangsperiode.
  • Leer meer over je lichaam, (h)eerlijke voeding, balans, ontspanning én natuurlijke beweging.

Dé kans voor meer balans, bewustwording, zelfontplooiing, zelfliefde en tijd voor jezelf tijdens deze ingewikkelde fase.

Interessante Artikelen

De overgang is een periode die elke vrouw gaat meemaken. In deze fase ga je over van vruchtbaar zijn naar een nieuwe fase waarin je niet meer vruchtbaar bent. Deze ...

Lees meer

De herfst van het leven, ook wel bekend als de overgangsjaren, is een natuurlijke fase in het leven van vrouwen die meestal begint rond de leeftijd van 42 tot 55 ...

Lees meer

Ongeveer 80% van alle vrouwen die de menopauze naderen, hebben last overgangsklachten. Typische symptomen van de overgang, zoals opvliegers en nachtelijk zweten, worden veroorzaakt door hormonale veranderingen. Vrouwen praten niet ...

Lees meer

Boeken over de overgang