Alle Artikelen,  Aura

Aura’s leren zien, hoe doe je dat?


Aura's leren zien, ook jij kunt het!

Elk levend wezen heeft een uniek energieveld om zich heen. Deze Aura is een halo van licht en kleur, die levenskracht en emoties uitdrukt. Het energieveld verandert wanneer je gevoelens komen en gaan, en wanneer omstandigheden veranderen.

De verschillende kleuren van je Aura kunnen je veel vertellen over je emotionele en spirituele welzijn. De Aura is in eerste instantie niet snel te zien met het blote oog, maar meestal zijn ze wél snel te voelen. Denk er maar eens aan wanneer je naast iemand staat en die persoon vriendelijk aanvoelt of dat diegene je juist een slecht gevoel geeft, zonder maar 1 woord met elkaar gesproken te hebben. Op zo'n moment voel je de energie van de Aura in werking.

Aura - Happy leven

Als je altijd al geïntrigeerd bent geweest door het onderwerp Aura en hoe bepaalde mensen de onzichtbare energie kunnen zien, dan is dit wat je zou willen lezen:

Hieronder vind je een korte handleiding om het vermogen te ontwikkelen om Aura's te leren zien!

Met oefening en geduld kun je jezelf trainen om bewust meer van je eigen Aura en die van een ander (of je huisdier) te zien. 


Wil jij ook Aura's leren zien?


Volg dan de onderstaande stappen om de Aura van een ander te leren zien

  • Zoek een kamer met zachte verlichting en vraag iemand om voor een effen, wit of zwarte, achtergrond te gaan staan of zitten. 
  • De verlichting moet niet te zacht zijn, maar ook niet te donker. Gebruik het liefst daglicht, maar zorg dat er geen schaduwen ontstaan. 
  • Ontspan en centreer jezelf, sluit je ogen en adem diep in. Als je ze opent, kijk dan langs de persoon. Staar naar een punt langs hem of haar heen, en laat je blik dan langs de persoon dwalen en weer terug, en laat de blik dan rusten op een bepaalde plek. 
  • Herhaal dit proces nogmaals.  
  • Probeer indrukken op te pikken vanuit je ooghoeken. Train je hersenen om op te merken wat er in zijn perifere visie* aanwezig is.
  • Blijf op een zachte, ongedwongen manier naar de ruimte rondom de persoon kijken, na verloop van tijd zul je licht en kleuren gaan opmerken.

* Perifere visie is het bewust waarnemen van één object met behoud van contact met de omgeving.


Blijf oefenen

Het bovenstaande vergt oefening, concentratie en geduld. Het kan zijn dat je veel tijd nodig hebt om het goed te doen of dat je helemaal geen tijd nodig hebt. Het hangt allemaal af van je concentratieniveau en hoe je jezelf en je bewustzijn channelt.

Ook zul je je aanvankelijk realiseren dat de Aura verdwijnt wanneer je knippert terwijl je dit doet. Dit komt omdat je hersenen afsluiten wat je voor het knipperen zag. Naarmate je dit echter meer en meer oefent, zal dit steeds minder gebeuren.

En misschien zie je in het begin maar een enkele gekleurde Aura, maar naarmate je meer ervaring opdoet, zul je verschillende kleuren gaan zien in de Aura van de ander.

Dus hou vol!!


Interpretatie van de kleuren van aura

Rood: Rode Aura staat voor energie, enthousiasme en avontuur. Maar ook woede en vluchtigheid. Mensen met rode Aura's zijn eerlijk, recht door zee, sterk, competitief en hebben een dringende behoefte om altijd de beste te zijn.

Geel: Geel staat voor een intelligente en inventieve geest. Mensen met overwegend gele Aura's kunnen logisch zijn en soms te kritisch over zichzelf. Ze kunnen ook excentriek en workaholics zijn. Ze zijn vriendelijk en zelfverzekerd.

Blauw: Degenen met blauwe Aura's zijn welsprekend, charismatisch en inspirerend. Ze kunnen ook intuïtief zijn en kunnen optreden als vredestichters tussen twee boze partijen. Ze vinden het misschien moeilijk om een evenwicht te bewaren tussen hun geest en hart.

Groen: Mensen met een groene uitstraling zijn vooral creatief en hardwerkend. Ze zijn vastberaden, realistisch en meestal welvarend. Ze kunnen zich ook als perfectionisten gedragen en een carrière in de tuinsector kiezen.

Goud: Als iemand een gouden uitstraling heeft, is hij van nature uitbundig. Ze kunnen ijdel en trots zijn en gedijen op uiterlijke schoonheid. Ze houden er niet van dat hun gebreken aan het licht komen en zijn vaak aandacht zoekers.

Roze: Roze Aura's staan voor vriendelijkheid, vrijgevigheid, zorgzaamheid, loyaliteit en romantiek. Mensen met roze Aura's zijn loyale partners en zijn geweldige gastheren. Ze hebben een hoog moraal en haten daarom elke vorm van onrecht.

Zwart: Zwart is waarschijnlijk de meest negatieve kleur die in iemands Aura verschijnt. Het wordt geassocieerd met psychische aandoeningen, stress, depressie, haat en negatieve gevoelens. Het kan ook wijzen op de gewoonte van de persoon om gierig te handelen.

Andere kleuren: Er zijn veel andere kleuren die je in iemands aura kunt zien. Bruin kan duiden op verwarring en besluiteloosheid, oranje kan staan voor vrijgevigheid en empathie, terwijl paars kan duiden op gevoeligheid en mysterie.

Hoe kun je je eigen aura leren zien?

Als je graag je eigen Aura wilt leren zien, volg je een soortgelijk proces als hierboven, maar dan met je hand. Breng je hand naar voren met je handpalm naar je toe gericht, waarbij de achtergrond wit of zwart is.

Concentreer je op het midden van de handpalm en probeer te zien of je een omtrek kunt zien. Je kunt ook je vingers samenknijpen en ze dan uit elkaar spreiden of heel zachtjes met je hand zwaaien om de omtrek levendiger te maken. Dit zal je helpen om je aura naar voren te brengen.

In het boek 'Leef met kleur' leer je meer over hoe je een Aura kunt leren zien en over de betekenissen van alle kleuren.

Boek Leef met kleur! - Aura's leren zien

Kleur in je leven

Boek, Leef met kleur!

Met behulp van kleur kun je je leven een andere flow geven. Kom te weten hoe je o.a. meer energie krijgt wanneer je gaat werken met kleur en wanneer je de juiste kleuren in je voeding gebruikt. En ontdek wat kleurenheling als o.a. Chakra healing, meditatie en edelstenen met je lichaam en geest kan doen. 

In dit boek* staan prachtige kleuren meditaties en oefeningen die je thuis makkelijk kunt uitvoeren en je bewustzijn kunnen vergroten en kunnen helpen om meer balans te krijgen in je lichaam en geest.

Gebruik de natuurlijke kracht van kleur en pas ze toe in je dagelijkse leven, voel je happy door kleur!

*Inclusief toegang tot de speciale bookmember pagina's op deze site. Met extra informatie en aanvulling op de onderwerpen uit het boek en geweldige gratis extra's en kortingen op onze eigen producten!

Meer over de Aura

Alle levende wezens zijn omgeven door een Aura, een ovaalvormige, gekleurde band van geluid, licht en vibratie. De menselijke Aura wordt ook wel eens een

Aura's leren zien, ook jij kunt het! Elk levend wezen heeft een uniek energieveld om zich heen. Deze Aura is een halo van licht en

Hoewel je misschien nog niet in staat bent om de aura's van mensen te zien, of die van jezelf, hebben veel mensen een intuïtief gevoel

HAPPY LEVEN ACADEMY

Happy Leven! - De plek voor spiritualiteit en bewustzijn. Do more of what makes you happy!

Meer inzicht in jezelf met onze online cursussen over bewustzijn, spiritualiteit en happiness.

Ga voor meer flow in je leven, geef jezelf een online cursus cadeau!

100% biologische  meditatiekussens