Copyright TAON Foundation


In het boek heb ik vooral gesproken over de 7 bekendste Chakra's, maar ik wil jou de betekenis van de andere mooie Chakra's niet onthouden.

Omdat er weinig beeldmateriaal te vinden is van het 12 Chakra Systeem, heb ik het zelf in beeld gebracht (zie afbeelding).

Onderaan deze pagina is het 12 Chakra Systeem als poster te bestellen of te downloaden, met of zonder extra beschrijving over de Chakra's.


De 12 chakra's: onze verbinding met het universum
Het 12- Chakra systeem brengt de visie voort van onze verbinding met het hele universum.

Het uitgangspunt van het 12-chakra-systeem is dat alle levende wezens deel uitmaken van een geheel. Ieder van ons is geaard aan de aarde en verbonden met het universum via een dunne kabel. Die kabel strekt zich uit van ongeveer drie meter onder je voeten naar kilometers en kilometers omhoog door de atmosfeer en diep in de ruimte.

De 12 chakra's: onze verbinding met het universum
Met behulp van de 12 Chakra's kunnen we putten uit krachtige energieën buiten het menselijk lichaam en in contact komen met de hele reeks dimensies van onze menselijke ervaring.

Hoewel hedendaagse genezers het bestaan van extra Chakra's vermelden, wordt er gezegd dat Sjamanistische tradities de vreemde Chakra's of 'krachtcentra' al millennia gebruiken voor hun genezingspraktijken. In veel oude tradities worden energieën van aarde en lucht verondersteld zich in het menselijk lichaam te mengen. Het 12- Chakra- systeem is een levendige weergave van dit geloof.

Na het einde van het Atlantis-tijdperk sloten de 5 van de 12 hoofdchakra's zich af. Dat komt omdat de aarde haar vibratie naar de 3e dimensie heeft verplaatst van de 5e en 6e of de hogere dimensies. Om naar de hogere dimensies te ascenderen, moeten we alle 12 chakra's activeren, inclusief de 5 gedeactiveerde.Deze 5 Chakra's en de Earth Star, die zich onder het lichaam bevindt, hebben de volgende beschrijving:

0. Earth Star

Kleur: Zwart maar wordt magenta wanneer geactiveerd

Beschrijving: Dit is niet zozeer een eigen chakra, maar een energetische expressie van het 1e chakra in de aarde, om gronding van de lichamelijkheid mogelijk te maken. Natuurlijk gewaar zijn. Aardpunt van het hele Chakra-systeem. Het lijnt je uit met de magnetische kern van de aarde en verbindt je met Moeder Aarde.

Activering: Jouw persoonlijke link naar de levenskracht van de aarde, naar het kristallijnen raster en naar het goddelijke licht dat zich in de aarde bevindt.

 

8. Soul Star

Kleur: Donker groen

Beschrijving: Het energiecentrum van Kosmische Liefde. Geestelijk mededogen, intuïtie en spirituele zelfloosheid. Toegang tot Akasha-records van alle vorige levens, niet alleen op aarde, maar in het hele universum. Centrum voor Sjamanistische genezing en communicatie met spirituele gidsen.

Activering: Kosmisch licht kan worden gevoeld en ervaren en je bewustzijn van je kracht als een goddelijke ziel en spiritueel wezen wordt erkend.

 

9. Spirit Star

Kleur: Blauwgroen

Beschrijving: Hiermee kun je een koppeling maken naar het uitgestrekte rijk van de geest. Hier onthoud je je directe verbinding met het Kosmische en je vermogen om te communiceren met lichtwezens, engelen, gidsen en sterwezens uit de hele Melkweg.

Activering: De volledige omvang van de gaven en vermogens van je ziel zijn ook beschikbaar voor jou om toegang te krijgen, samen met de realisatie van je uitgebreide vermogen om te creëren, bekrachtigd door je directe verbinding met de Bron. Je hebt toegang tot je hogere doel.

 

10. Universeel

Kleur: Parelwit

Beschrijving: De universele aspecten van het zijn

Activering: Verbinding met de Kosmische lichtwezens in het universum en om de afstemming van je goddelijke lichtlichaam met je fysieke wezen te voltooien.

 

11. Galactisch

Kleur: Roze oranje

Beschrijving: Staat voor Kosmische kennis en Kosmische wijsheid

Activering: Biedt je geavanceerde spirituele vaardigheden, reizen voorbij de grenzen van tijd en ruimte, teleportatie, bi-locatie en directe manifestatie, communicatie met de meest vibrerende lichtwezens, hoge meesters en de grote broederschap van licht. Hiermee kun je genezing vanuit de hoogste sferen in je huidige leven brengen, balans brengen naar de aarde en naar de hogere rijken van de geest.

 

12. Kosmische Poort

Kleur: Glinsterend goud

Beschrijving: Universeel Bewustzijn. Hiermee kun je de verbinding met de Bron voltooien en een open deur openen om andere werelden en rijken te verkennen.

Activatie: Volledige verlichting, volledige eenheid met de Bron wordt gerealiseerd. Je wordt een sterrenpoort die vrede, balans en verlichting mogelijk maakt om via jou de mensheid binnen te gaan.​ 
Speciaal voor bij de beschrijving van het 12 Chakra systeem heb ik prachtige posters gemaakt.

Je kunt ze downloaden als bestand, thuis uitprinten én gebruiken op je laptop, pad, je mobiel en je eigen website (met bron en copyright vermelding) 

​óf 

Je koopt de prachtige poster voor in je eigen meditatieruimte of in een meditatieruimte waar meditatieles gegeven wordt.

Wie wil nou niet zo'n mooie poster aan de muur!! 


Omdat je een BookMember bent geef ik extra korting op de posters!


Copyright TAON Foundation

Poster A2 (594x420mm)
THE 12 CHAKRA SYSTEM

 Inclusief beschrijving bijgeleverd op A4 (Engels)

Gebruik voor de korting de Membercode MK203

€15,95

€12,95!

Copyright Rainbows.Inc

Download (2480 × 3507px) (10mb)
THE 12 CHAKRA SYSTEM

 Inclusief beschrijving bijgeleverd op A4 (Engels)

Gebruik voor de korting de Membercode MK202

€9,95

€7,95!


Copyright TAON Foundation

Poster A2 (594x420mm)
THE 12 CHAKRA SYSTEM

Inclusief Chakra beschrijving op poster (Engels)

Gebruik voor de korting de Membercode MK203

€15,95

€12,95!

Copyright Rainbows.Inc

Download (2480 × 3507px) (10mb)
THE 12 CHAKRA SYSTEM

Inclusief Chakra beschrijving op afbeelding (Engels)

Gebruik voor de korting de Membercode MK202

€9,95

€7,95!
Aura & Chakra's

Als aanvulling op het boek, mooie Aura en Chakra Posters en Chakra's en prachtige Chakra meditatiekaarten incl. affirmaties... ga verder

Meditatie & Kleur

Prachtige en natuurlijke meditatie producten die je helpen om op een comfortabele manier lichaam en geest in balans te krijgen...  ga verder

Kleur-rijke producten

Prachtige producten zoals boeken over kleur, meditatie en yoga, Aura soma, klankschalen, mandala en meer...  ga verd​​er 


Laatste Berichten


Facebook
Instagram
PINTEREST