Alle Artikelen,  Gezien op Instagram,  Kleur healing

Werken met kleur

Er zijn verschillende manieren om te werken met kleur om zo het zelf helend vermogen te stimuleren. Denk hierbij aan Creatieve therapie waarin door middel van tekenen, boetseren en schilderen een veranderingsproces te bewerkstelligen is. 

Maar denk ook aan Kleuren therapie waarbij aandoeningen worden behandeld met behulp van kleuren. In deze therapievormen zijn meerdere methodes verwerkt met als doel aandoeningen en blokkades aan te pakken en op te lossen.


Twee mooie manieren van werken met kleur

Beeldende therapie - Happy leven

Beeldende Therapie

Beeldende therapie is een van de vijf therapievormen van creatieve therapie, voorheen creatieve therapie genoemd. Tegenwoordig ook te vinden onder 'vaktherapie beeldend'. 

Het doel van deze therapie is door beeldende middelen zoals tekenen, boetseren, schilderen, etc. een veranderingsproces te bewerkstelligen.

Kleuren therapie - Happy leven

Kleuren Therapie

Kleurentherapie is een vorm van alternatieve geneeswijze waarbij een verstoorde energiebalans word behandeld met behulp van kleuren. Deze therapie is eenvoudig te gebruiken en die zelfs thuis beoefend kan worden.

Kleurentherapie behoort tot de tak van de Ayurveda, die zijn oorsprong heeft in de oudheid. Al eeuwen lang past men in de Indiase en Chinese geneeskunde kleuren toe om de Chakra’s te balanceren. 

Het is een therapie voor mensen die als doel acceptatie-, verandering- en ontwikkelingsprocessen willen behalen.

Happy Leven! - De plek voor spiritualiteit en bewustzijn. Do more of what makes you happy!

HAPPY LEVEN ACADEMY

Professionele online trainingen | Online gids | Inclusief Toets |  Certificaat van deelname |  Interessante tools |  Video's |  Print-Outs

Onze cursussen worden gemaakt door experts en ervaringsdeskundigen in gezondheid, spiritualiteit, bewustzijn, geluk en plezier!

Do more of what makes you happy - Happy Shop - Happy leven

Happy leven

Happy Producten

Ben je eraan toe om jezelf verder te ontwikkelen en bewuster te leven op spiritueel gebied? Bekijk dan onze Happy Shop en ontdek de verschillende spirituele producten die wij voor je in stock hebben of voor je aanbevelen!

Een Happy Leven begint bij keuzes te maken voor jezelf, door actie te ondernemen voor jezelf en door bewust te kiezen voor wat goed is in je leven, voor jou.

Een Happy leven begint ook bij verbinding maken met jezelf, waardoor je ook op een natuurlijke manier verbinding kunt maken met andere mensen, de natuur en het universum.

 

Do More Of What Makes YOU Happy!

100% biologische  meditatiekussens